GOD BAJ EVRIBÅDY!! HÄV IT NAJS!!! JÄÄH, LÖÖV JU !! KORV IN TE RUM!!

Hej våra kära vänner!
Igår bråkade vi som sagt, men nu är vi sams igen! Berit kom in med ett glas nymjölkad mjölk till mig och vem kan motstå det erbjudandet!!!!
Idag har vi för första gången varit på en riktigt strand! Det var så tufft och det var fett mycket människor där! :) he he .. Vi skulle vara secksiga inför killarna på stranden så vi smörjde in oss i lera och åt lite av det också hi ih ih .. Sedan slängde vi med håret så det kom i deras ansikten :) Sedan sa vi hej till de, men de gav oss bara underliga blickar, om man kan kalla det '' sneda blickar'' så är det beskrviningen, he he he .. men vi bara pruttade och gick därifrån. NÖFF!
Nu har vi precis badat i Pölis också, vi kan inte svika han en enda dag ju!!!!!
Vi ska åka bort i en vecka cirka, vi har hyrt en stuga i Lappland, vet ej om det kommer finnas dator där, men annars så skriver vi när vi kommit hem igen!!!

Ha det kuckeliku bra denna vecka!!!!!
Puss och NÖFF på er älskade läsare!!!
// Ingrid och Berit!!!

jag är busig, kolla vad jag har gjort på min hej rubrikhe he he he he !!! P.S rolig-dålig dag eller? .. hmm.. KNORR säger man i Frankrike! lärde mig ett nytt ord idag : FETT, som fett roligt Fett = tok, eller jätte .. heheheehehheheheheh kommer använda de

Hejsan mina älskade läsare!! (gummor och gubbar också såklart!!!!!!!)hihi bisug jag är

Idag har det vart en tok-hemsk dag.. Jag har bråkat med Berit hela dagen! det började med att Berit kallade mig piggsvin, men jag är ju en gris mamma!!! jag blev sååå tok-arg på henne så jag kallade henne kobajs och då belv hon sur och skrek att hon var en häst! Sedan kastade hon en sten i mitt huvud och då blev jag ännu mera tok-ledsen så jag sprang därifrån men berit bara skrattade åt mig!!!!!!!! Sedan kom hennes mor och far och de tyckte inte om att vi bråkade hmm.. varför? men då blev jag ännu mer arg och tok-ledsen så jag sprang till min älskade svinstia och dumma Berit sprangde till hennes tok-fula häst Brunte (jag tycker inte han är ful egentligen, jag skriver bara så för jag är sur) ha ha ha!!!!!!!
Sedan satt jag i min svinstia hela dagen ända till kvällen... Sen ropade mor och far till mig och sa att det var dags för kvälls korven! så jag sprangde in och åt alla korvar så att Berit inte skulle få någon he he he .. evuul me! men hon blev så sur och började gråta och dra mig i håret, sedan skulle jag dra henne i håret men hon har ju inget så då bet jag henne i näsan, ha ha ha .........

P.S : vi har fortfarande inte hittat Princess!!! Hittlön erbjuds fortfarande!!!!!! <3<3

 
min älskade Slussan!! Lööv ju!! <3 sötizz.         Våran sötaste Rotta! Den heter så hi hi hi lööv dig!<3<3


Nu sitter jag här i svinstian och hör att min häst börjar gnägga!! varför!!!!!???? nu blir jag rädd! måste srpinga dit och kolla så att Berit inte gör något på henne!!!!! 

Gris och nöffis! /////// Inge (ingrid)

Korv i dalen !

Hej mina vänner. det var ett tag sedan men har varit lite upptagen med att bråkat ! Jag och ingrid är grisovänner! Jag kallade Ingrid för piggsvin och hon blev sur och sa att hon var en gris och så kallade hon mig kossbajs, jag blev sur och sa att jag var en häst, som min bästis Brunte ! Fy , hon är jätte tok dum !
Jag kastade en sten i hennes huvud och hon började grina då och jag skrattade då åt henne. Ha ha rätt åt henne säger jag bara ! Hon kan banne mig vara ett piggsvin den griskorven!
Mor och far tyckte inte om att vi bråka så dom sa till oss då sprang vi därifrån! Jag sprang till Brunte och hon till Svinstian! Där satt vi sedan till klockan 21.00. Sedan gick jag in till huset och då satt hon där inne och åt korv. När jag också skulle ta en korv såg jag att hon tagit den allra sista korven. Jag började grina och skrek åt henne och drog henne i håret men hon kunde inte dra mig i håret för jag har inget!!!
Jag är dum nu och ska snart säga förlåt till Ingrid men först ska jag vara taskig en sista gång och slå hennes häst Slussan . ha ha ha. det ska jag göra nu!

He he Kram på er mina kompis-vänner! Nöff Berit


Här brukar vi iböand bada med grisarna hi hi !
Det här är Nöffis och Knorr ! Söt alltså!


Hi hi här bor vi. Lite busigt


Den här damen köpte mor grytlappar av ! Söt.


Jag på Brunte! Lång tim agu!

EN HEMSK ROLIG DAG.. NI KOMMER BLI LÄDSNA PÅ BERIT .. OCH PÅ SJÄLVA HÄNDELSEN.. GRÅT EJ FÖR MYCKET SÅ ATT ER DATA INTE GÅR SÖNDER, NI MÅSTE FORTSÄTTA LÄSA VÅRAN BLOGG 4-EVUUR HEHE BUSIGA INGRID

Hej mina läsare!!!
Idag har jag varit tok-ledsen.. Princess är borta ur mitt liv, min andra bästis! (efter bERIT)
För att Berit skulle rymma, och då tog hon me min älskade mullvad.. Och nu är hon försvunnen!!
Det var så här : Berit blev sur över något och då rymde hon. Och sedan när vi hade letat efter henne en stund så struntade vi i henne, hon kan klara sig om hon vill!! Sedan skulle jag hälsa på min älskade mullvad men då va inte hon där!!! jag blev jätte ledsen, och då skulle jag ta reda på vart hon hade tagit vägen, så jag letade efter spår. OCh då fick jag syn på Berits skoavtryck och bredvid var det mullvads avtryck!!! berit hade alltså tagit min Princess som gisslan. Då hoppade jagh på Brunte och bet han i nosen ha ha ha .. evuuul me!
Och nu är hon inte här än, Berit lämnade henne i skogen helt själv!! Hon hade också kastat en sten i hennes huvud!!! STACKARS PRINCESS, DU ÄR MIN ÄLSKLING FÖR ALLTID VI TVÅ!! GLÖM INTE DET!!!
Men sen sa Berit förlåt och jag glömde bort min Mullvad he he he ..

Min bästis Princess!!!!!Om någon ser henne kontakta mig genast! hittelön erbjuds.

Och en sak till som Berit har gjort idag, men jag blev glad över det. jag berättar: Vi badade i vår älskade pölis<3 puss på dig. Sedan puttade Berit i Brunte i vattenpölen och då blev Brunte sur och bet henne i rumpan, då började jag tok-skratta hi hi hi, busiga jag. Då blev hon sur på mig och sprang efter mig med sin hästbajs-sko, och slog mig på huvudet, då belv jag tok-glad!! he he he :) Vi är bästisar!!! 4-eVur

hoppas ni haft en kuckelii kuuuul idag!! Det har jag haft he he he ..
Men nu ska vi leta efter min Älskade Mullvad : PRINCESS!!!!!!!!! <33<3<3<3<3<3<33< lÖÖVE JU
HEJDÅÅ MIN ÄLSKADE LÄSARE OCH VÄNNER OCH GUBBAR OCH GUMMOR! PUSS PÅ ER !!! KRAM INGRID!!!!!!

Underbar hemsk dag

Hej mina vänner he he . Jag är tuff. fast det vet ni säkerligen redan .. eller ? hmmm ja :=)
He he he . vilket tuppen underbart väder vi haft denna tok vackra dag? eller vad säger ni mina vänner ?
Idag puttade jag i Brunte i pölen ha ha ! Fast sen bet han mig på min stjärt. Då gret jag och Ingrid bar Skrattade. de var taskigt jag springde efter henne och slog henne på huvudet med min sko, och den skon hade jag gått i häst bajs i hi hi . hon blev glad för de så då gav hon mig en underbar vänskapskram och sen den stunden kände jag mig verkligen tok lycklig. Jag och ingrid är bästa vänner , för vi har inga andra vänner, det är tråkigt . men vi är glada för vi vill inte ha några andra kompisar efterssom vi har våran underbara familj. Hi hi hi ibland när jag bråkar med min mamma brukar jag ta på hennes rumpa och då skrattar vi och blir vänner igen. Men nog tal om det nu berättar jag om min underbara dag. Det där inlägget som ingrid skrev är inte sant ! (jag skojar) nu skrattar ni va ? hi hi
Jag e också ledsen för ja bråkade idag. Jag blev lite sur så jag tog princess och sprang in i skogen. jag hade bestämt mig för att rymma då. Jag var så sur så jag kastade en sten på princess , i huve t, den stenen som jag hade på huvet på en bild. Då sprang princess iväg. och sen kom mor far och ingrid dit till skogen och skulle hämta mig och princess, när dom såg att princess var försvunnen så började ingrid gråta , men jag skrattade åt henne och sprang där ifrån. Alla sprang efter mig förutom ingrid, hon satt o gr'ät i skogen. När vi kom hem blev ja vän med mor och far sedan kom ingrid tillbaka hem och vi blev  vänner. Nu måste jag gå för att alla ska ut och leta efter princess . hoppas vi inte hittar henne, jag hatar henne igentligen , men säg inte det till ingrid hon kommer bli sur på mig, men hon kommer  säkerligen aldrig få reda på de,.
Nöff bajs och ko / Beriit



skogen där jag och princess satt hi hi



Här inne står alla kossor, hi hi


rumpsvett

MU SÄGER MAN I SPANIEN!!!!!! eller .. hmm.. okej. vad tycker ni mina vänner?

Hej mina älskade bloggläsare!!!!
Hoppas ni har haft en under dag, för det har jag verkligen haft!!!!!!!!!
Vi har åkt gris och vagn, he he.. vi har cirka 5 grisar vars namn är, nöffis, nöffan, knorr, snoran och så klart lilla Askungen!!! He he .. den sista har jag döpt, som ni kanske kan märka lite eller ? .. hmm.. jaa
Sedan begav vi oss till våran lilla vattenpöl och badade jätte kycket!! Det var kul, kuckel kuuuuul hehe ett litet skoj kom med i meningen, det var kul :)
 Sen till lunch åt vi korvsoppa, och då blev Berit jätte bajs nödig så hon skulle på dasset men hon hann inte ner .. men dettta får jag egentliten inte nämna i bloggen, men hon kommer aldrig få reda på att jag skrivit detta.. eller vad tror ni????? Så hon ''sket'' på sig i köket, men det uttrycket ''sket'' använder jag bara för att vara tuff.. he he he .. tuffa Ingrid is häär.
Håret som Berit rakade av gav jag till hästarna som hö hihiih, de åt det men sedan spydde de.. vet inte varför hmm..
Och sen ville jag också göra någonting underligt med mig så jag tog min mors klänning och sminkade mig !! GUUUD VAD BUSIGT!! Berit skrattade tok-mycket åt denna händelse, men jag kände mig tuff ..
Nu ska jag gå och steka gris bullar, vi slaktade en gris idag som hette Nöffy, :'( det var min favorit gris .. Men det var ändå lite skojigt!!!!!! HI HI HI ..
Om en vecka får vi reda på vilket gymnasium vi kom in på! Kul! hoppas vi kommer in på Berga som ligger Stockholm tror jag, då måste vi flytta .. Synd, men min mormor som bor nere i Stockholm sa att den skolan var tok-bra och väldigt djurig he he ..
Hoppas mina gris bullar blir goda!!
Godnatt mina kära vänner från er Ingrid. NÖFF


he he he . min mor var lite knas-skojigidag!!!!!!!!


våran vattenpöl som vi ALLTID badar i!! Elskar dig pölis!

Nöff säger man i Grekland !

Hejsan hoppsan mina korvvänner ! Hur är det med er då? Själv känner jag mig väldigt bajsnödig. Hmm varför? Det måste vara för den där korvgrytan jag åt för en timma sen, hmmm varför ? okej.. :)
Jag sitter här och rakar av mig håret. som britnij spers gjorde . eller vad hon nu hette,, hmm varför ? okej :).
Ligger in en bild på mitt hår snart. Om en vecka eller något sådant liknande som kommer vi få se vilken gymnasium jag ooch Ingrid kommer hamna på . Hi hi hi hi hih i Vi har bara sökt djur gymnasium. skoj ha ha ha . Get kul måste jag säga !
oj nu kom en kosssa och slicka mig i ansiktet. Hmmm varför? okeej .:).
Hi hih hi hih ih hi Jag tror jag ska ta mitt sista dopp i vattenpölen. varför okej.
Nu när jag rakat av mitt hår som britnij spers så gjorde förut så kommer jag inte svättas om huvet hihi hi hi hih hi KUL VA HA HA HA HA HA JAG SKRATTAR ÅT DE NU.
Jag brukar tänka på de fattiga barnen i afrika och fnitttra för mig själv. Då är en av de få gångerna jag känner mig tuff ! Mor min säger att jag är tuffast i värden ha ha ha ha fuk ju .

Nu ska jag gå. nöff nöff muuuuuuuuuuuuu!





Mig med en sten på huvet. Den hittade jag i svinstian hi hi hi min älsklingssten.







Hi hi nöff och gnägg // Korv-Berit

Bonde Ingrid :)

hejsan alla gubbor o gummor i stugorna ( bondgårdarna)!!!
Idag har det varit TOOOK-ROLIGT!! Vi har badat i våran vattenpöl med Slassen och Brunte !! hi hi hi... så kul!!
Vi var också i vår lilla by, och där åt vi som vanligt våra älskade små fett klumpar, KORV ME BRÖD!!!! jääss..
Juste, jag lagade ju maten idag.. det var suuuper otrooooligt roligt. Min häst hjälpte mig lite också, han la ner morötter :) Sen kom Princess över på en kvällsfika och vi pratade lite om livet, och sådant. Sedan återvände hon hem till sin koja i skogen, eller bor de i marken? hmm.. vem e hon egentligen?
Nu är klockan mycket idag igen, gud jag följer inte mina sov-tider, min mor kommer bli tok-sur på mig om hon kommer in till ladan och ser mig nu. he he he jag hittade en saft kanna i kossornas hö, den tog jag och drack upp. Mor kommer bli sur men jag skyller på Berit då hi hi hi ..
Nu måste jag sova för att jag sja upp om två timmar igen och mjölka korna!!
MIN FOT ÄR JÄTTE FUL NU!!!! SOM NI KAN SE I BERITS INLÄGG.....

NÖFF NÖFF INGRIIIIIID

Hi hi skoj dagen med korv jag jillar de , eler elskar korv hi hi

Hej hopp alla gubbar o gummor ! Idag har jag lagat mat ! Hi hi det var faktiskt Toppen-kul. Och koskit vad gott det var ! Jag gjorde friterade korvar med potatis mos till ! Lite bilder kommer där nere !
Ha ha ha ha ha Ingrid stukade foten idag . Det var kul. Vad tycker ni ? hi hi hi. Mor och far kommer nu så jag måste hjälpa dem att mjölka korna !

Men ha det ko skit bra så syns vi senare mina vänner !



FRITERAD KORV !



INGRIDS STUKADE FOT !



Korv nöff och bajs // Berit

Prutt på er

Hejsan gott folk! . Idag ska jag hela dagen spendera min tid nere vid vattenpölen i detta soliga 20 graders korv väder. Ja och jag ska försöka bli brun men det blir jag alltid där nere efterssom det är så lerigt. hi hi hi ........ Mor sa till mig att vi ska till den lilla byn imorn också. Ha ha ha det ska bara bli så tok-roligt, eller vad tycker ni?
hi hi hi är dag är det en bra dag tycker jag, för det är varmt och skönt och jag och Ingrid ska laga mat, Ingrid lagar middagen och jag ska laga någontilng till kvällen efterssom jag inte hann laga nån lunch.
Men nu har jag inte tid. Ska sätta på mig mina nya hängselbyxor, skor, och min nya fina pippi-tröja. Mor min tyckte att pippi var liksom min grej ... hi hi vad tycker ni ?

Men Hej då sålänge ni kommer få höra mer av oss ikväll gott folk !

Nöff Gnägg och prutt / Berit

Foten är av..

hejsan i stugorna!!
Jag har precis ridit på Slussan och hon råkade göra så jag ramlade av och stukade foten.. då började jag gråta så då kom Brunte och slickade mig i ansiktet, eller var det vår hund? jag kanske inte kommer ihåg för att det är ju tok-farligt om man stukar foten.. jag kanske svimmade av, för jag kommer inte ihåg mer.. he he he ..
Så nu sitter jag här vid min dator och ska snart försöka gå ut me grisarna en sväng, som jag och Berit bestämde igår.. hmm, undra vart Berit är? BERIIIT!!!! VART E DUUU!!! ehh, hon svarar inte, ha ha dumma henne ..
Idag har vi tooook-fint väder verkligen!! det är ca 20 grader här och då sätter jag på mig mina nya byxor hi hi :), de är så fiiina!!!! Det är kul tycker jag..
JUUUUSTE GLÖMDE BERÄTTA!!! JAG KÖPTE JU GUMMI STVÖVLAR OCKSÅ!!! ÅÅÅH DUMMMA INGRID!!
här kommer en bild på de (tagen me min mors tuffa mobil)'


Visst är de fina? Ha ha .. De är ju rosa så man märker att det är jag, INGRID, som har köpt de. 5 kr endast!!

Men nog pratat om mode, det är inte riktigt min grej.. Jag brukar bara läsa ''Min Häst'' tdningen, jag brukar sno några av Berit, men säg ingenting till henne !!! Det är vår hemlis he he he ....
Idag ska Berit laga lunchen och jag ska laga middagen, vi har bestämda dagar då vi lagar maten, det är kul!!! Tycker vi.
Ha ha ha .. idag när jag skulle gå och hämta äggen hos hönsen så sov alla hönsen!! Ha ha .. kul va?
Men nu ska jag gå ut me grisarna o Berit, hon ska också gå i koppel säger hon för hon tycker det är kul, och sen ska hon också bajsa i skogen, men jag säger bara: OMG BERIT ÄR EN GRIS!!!

NÖFF INGRID

Toppis dag . hihi elskar hest

Hejsan mina älskade små läsare ! Hur mås de ? Själv mår jag tok-bra ! Det är kul. Idag har det verkligen varit en underbar toppen dag! Aldrig har jag hunnit med så mycket på en dag ! Som ni kanske sett så har Ingrid redan berättat om vår fantastiska dag ! Synd. Men jag lägger ut bilder på vad jag köpte snart ! Toppen fina saker!
Imorgon blir det också kul hoppas jag. Jag kanske ska åka häst o  vagn med Brunte Bästis ! Sedan blir det nog ännu mer bad i pölen om detta vädret fortsätter! Promenix blir det nog sedan med Ingrid och grisarna ! De är kul tycker jag ! vad tycker ni?!
Hi hi hi klockan är mycket . Gud så busig jag är! Eller vad tycker ni ? Snart ska jag och Ingrid börja dra oss ner till svinstian, båda vi två ska sova där inatt. Mysigt och kul va ?!?!?!?
Jag ska dricka lite mjölk, den mjölken vi tog av kossorna nu . Jag känner mig lite taskig som tar dens mjölk. Men mamma tvingar mig. Jädrans KO MAMMA !
Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag mer om far än mor, fast mest kor ! HE HE HE ETT LITET RIM !
klockan är två, koskit va sent ! Nu blir det nog hopp hopp i hö för mig och Ingrid eftersom vi ska sova i svinstian . I love that !

Nu kommer mina underbara bilder från den Toppen-Dag !



här är hängsel byxor för 30 kronor! dom va fina tycker jag
Vad tycker ni ?



Ny köpt tröja för 10 kronor från ''loppis'' Tok-gullig!





Söta tröjor för 30 kronor på ''loppisen''. Väldigt sköna som jag kan ha när jag rider på Brunte!:)





Nya skor från ''loppisen'' för 50 kronor. Ganska dyra om jag får säga det själv men man har väl en snäll mor !

Ja ja . Nu är det läggdags kan man verkligen säga.
Hoppas nästa dag imorrn blit tok-rolig. Vad hoppas ni ?


Gnägg nöff och mu ! / Berit

mjölkning

Tjo hoppsan hejsan alla gubbar och gummor!!
Nu sitter jag här och Berit ligger och läser ''Min Häst'' tidningen. Hon prenumerar på den, men den är tok-bra faktiskt!!!
vi har precis mjölkat klart kossorna små, så nu ligger de och sover igen, de är så sööta!! ppuss på er sötisar. Juste har glömt säga vad de heter, ha ha ha.. dumma mig! vi har tre stycken, de är alla bruna med vita fläckar på. De heter Rosa, Milda och Barbie, den sista har jag döpt som ni kanske märker :) he he he ..
Jag brukar aldrig vara uppe efter vi har mjölkat korna men nu är jag det, hehe otroligt kul!!
Imorgon vet jag inte vad vi ska göra, men vi hittar på någonting! kanske går ut med grisarna en sväng, vi har koppel till de, det är kul! :)
nu kommer bilder på vad jag köpte idag :


mina hängselbyxor!! endast 46 kronor, ett fynd enligt mig!!


ny köpta trosor från ''loppisen'', endast 3 kronor styck. he he fina?

Bilder på strumporna kommer senare, det blev någonting fel i apparaten.. synd, så synd!..
Ha de bra!!!!! (naej, inte gött den här gången hi hi ). NÖFF INGRID

Berit och Ingrid här!!

Hejjjjj gott folk!! (kära läsare också)
som ni vet var vi i stan idag, eller som våran lilla by kan man ju alltid säga he he.. Den består av cirka 3 affärer, loppmarknader samt våran älskade KORVKIOSK!
När vi anlände så kändes det verkligen speciellt! Som att komma till en helt ny värld! Det var underbart, och massor med folk så klart, det var nog närmare sagt 30 personer!!! kan du tänka dig?
Vi började vid loppmarknadena, eller som kan man kalla det ''loppis''. Vi båda hittade vad vi sökte, alltså ett varsitt par strumpor och trosor, bara 3 kr styck :) så det kan man ju kalla va ett riktigt ''fynd'' om man så kan säga eller?
sedan hitta vi någon konstig affär som kallades Gina Tricol, eller  något liknande.. Kläderna där var verkligen inte våran stil.. Det var hmm.. va ska vi säga.. så .. udda kläder på något konstigt sätt så där.. Det var massa människor där inne men vi förstår inte varför.. Det var så mycket färger och korta saker(prylar) där inne. Vi blev minst sagt förvirrade!!
Sedan hittade vi våran affär. En affär fylld med hängselbrallor och liknande! vi båda köpte ett varsitt par hängsel jeans, och vi handlade för närmare 100 kronor!! Det är galet.. Vi har världens snällaste föräldrar, ni e säkert avundsjuka.. HA HA HA..
Sedan begav vi oss så klart till våran älskade Korvkiosk, med stort K!! Jeah. Vi åt 4 korvar var, och sedan tackade vi korvmannen för maten och gick till traktorn som stog på parkeringen, he he.. ja vet det är tufft att ha traktor på shoppingrundor. hi hi hi .. kolla va vi lärde os idag : :P , det ska tydligen föreställa en gubbe som är sur .. hmm.. varför?
Våra föräldrar startade och skjutsade oss till vattenpölen ( vår sjö) där vi badade i ca 10 minuter. Sedan när vi blivit tillräckligt leriga begav vi oss hemåt, och torkade av oss med våra kläder, sen var det bara '' hopp i säng!!'' som mamma brukar säga :), för våra föräldrar säger att vi måste sova middag varje dag. Det är skönt.
Men nu är det dags att mjölka korna. Det är kul tycker vi! Det är de brösten vi kommer nära.. hehe eller våra egna också så klart!!!
Ha de gött!! (inte rumpa alltså) gnägg & nöff, hoppas alla får en underbar natt!!!!!!!! LOVE PRINCESS!!!!!! SLUSSAN<3BRUNTE 4-EVuR!!!!!!!!
// Berit och Ingrid (the two biffsss in the world)

P.S Vi har en egen traktor!! vi lägger ut en bild på den och en bild på våra pappor som står vid deras traktor!! Kramizz


Wi in acktion!!
(
våra mödrar vill icke att vi lägger ut bilder på våra ansikten)


Klas-Åke(
ingrids far) och Carl-Björn(berits far)!


Berit is back !

Heluu jag och pappsen o mammsen håller på att packa till stan nu ! Vi ska dit med Ingrid och hennes föräldrar! Det ska bli gris roligt tycker jag ! Hehe. Efter stan ska båda våra famijen bada nere i vattenpölen en bit bort från oss ! Sen ska våran rottweiler följa med , och Brunte hihi . Jag dricker saft !!! :O Fast mamma vet inte de ........... Hoppas hon inte kommer hon brukar bli ko-arg när jag gör sådanna dumma saker! Fast min papsi brukar vara lite snällare. hihi..... ja ja i alla fall i stan kommer vi ha tok-roligt efterssom det är första gången vi ska dit så är jag extra spänd , ser fram emot det korv mycket ! yeah.



 
Det Här Är Också Min Min Bästa Vän




Korv öron och Ko rumpor ! / Berit

Ingrids inlägg. Tuppi

Kuckeli kuuu!!!! (min tupp säger alltid så)
god förmiddag alla läsare. Jag sov som en gris inatt hehe .. jag och Berit har ju ladan som sovrum, men det är mysigt!!!!! hihi. Idag ska vi nog kanske in till stan!!!! kan du tänka dig??? det är första gången i hela våra liv, jag är sååå förhoppningsfull. Fast min far Klas-Åke(65år) och min mor Ulla-stina(66år) ska med. Vi kommer ha sååå ooootroligt roligt!! eller vad tror ni?
 Jag ska nog handla lite kläder där då, behöver nya hängsel byxor och kanske ett par gummistövlar eftersom det har gått hål i mina andra.. Sen ska jag kolla efter en loppmarknad om de säljer trosor och kanske strumpor. Vad ska ni göra idag då?
I LOOOOOVE MY MULLVAD!!!!!!!

Fast här var min mullvad bara 1 år, nu är den 1år och 3 månader hihi, visst är den sötiis?


Berit Här !

Hej hej alla korv älskare !
Hur mår ni ? Jag mår bra ! Yeaah. Just nu sitter jag här och äter en korv och bloggar. Korven blev lite bränd men det gör ingenting. Just nu har jag i mitt hår en hemmagjord hårinpaktning gjord på korvfett, kobajs och lite hästsaliv. Salivet är från min bästa vän Häst Brunte. Han är tjock och liten , jätte gullig ! Jag kan inte skriva så långt efterssom jag ska trycka in ko bajs i Ingrids öron näsa och mun, de gör jag varje natt, och nu sover hon så då är det dags. Den lilla Bitchen ............ Jag och Ingrid bor här på en bondgård med våra familjer, vi är kusiner. Min pappa Carl-björn är 67 år och mamma Astrid är 63 år, dom är mina bästa vänner efter Brunte och Ingrid........... Just nu sitter jag och kollar på hästporr på min data, hoppas inte att mamsen kommer nu för hon tycker inte om när jag kollar på djurporr såhär med kossor och hästar som har samlag . Hmmmmmmmmmmm varför, vilka är mina föräldrar egentligen ....................... Imorgon bitti ska jag lägga ko bajs i Ingrids skor . Ha ha ha ! Det är bara så tok-roligt tycker jag . Ja ja nu är det dags att gå ner till kossarna , jag sover hos dom varje natt, de har jag gjort i hela mitt liv. Kossorna får mig att trivas, speciellt lukten !
Godnatt

Jag älskar Korv och Djur Bajs , Glöm aldrig de !

 
Mitt (Berits) bajs,           Bruntes bajs,            Ingrids bajs            Korvar        



Nöff Och Gnegg / Berit

Första inlägget av Ingrid!

Hej allihopa!
Nu har ju Berit redan presenterat mig, men kan berätta lite smått och gott. Vi är kusiner, och har ungefär samma hobby. En sak gillar inte jag som Berit gillar och det är ju då att ha bajskrig me ko bajs, och låta katten hänga i halsen. Haha hon är lite rolig ibland, den filuren. Vi bor i Småland på en stor bondgård(våra familjer bor tillsammans). Vi har hästar, kor, grisar, får, höns och ja tro det eller ej till och med en mullvad! Den har jag döpt till princess.
Man brukar kalla mig för grisens mamma eftersom jag skrattar lite som en gris och för att min näsa går uppåt, så bara för att de kallar mig det så sover jag i svinstian på helgerna. Min bästa kompis är då min häst slussan, hon är 7 år gammal och är jättefin, hon bajsar jättemycket och då kastar Berit alltid det på mig!!!! Jag blir bara så förvirrad.
Idag har vi inte gjort så mycket, vi lekte korvkiosk ett tag och åt korv medans och begav oss ut på en liten utflykt till en vattenpöl som vi alltid badar i. Det är mysigt! Sen har vi legat och pratat med kossorna om livet och de instämmer på allting vi har att säga. Till exempel som att kossor borde få åka buss och tåg som alla andra människor. Eller vad tycker ni?
Men nu måste jag gå och lägga mig så att jag verkligen orkar upp till Bolibompa imorgon bitti!
Ha det gött! hehe, jag vet att gött kan betyda rumpa, men det menar jag inte hehe ( lärde mig det igår, nöff )
                                                                                       
                                    Våran dröm korvkiosk
Vi ska ju såklart måla om den och så om vi får köpa den av våra älskar mor och far!

                                                                                    

                                       

Helluuuuuuuu :D

Hejsan ;D <3

Det här är våran nya blogg. Vi är 2 tjejer på 16 år som älskar bondgårdar, djur o naturen..
Och självklart korvar :D I den här bloggen kommer ni få läsa om våra underbara dagar med våra kor, grisar o hästar. om dagar då vi bara äter korv !
Samt några inlägg om mat , hoppas ni kommer läsa våran bloogg o följa den noga !
Tack för oss ,

WE LOVE KORV

YEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH :)





Det här vi !
Ingrid & Berit



Hare braa ! Korv korv på er alla! <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0