Berit och Ingrid här!!

Hejjjjj gott folk!! (kära läsare också)
som ni vet var vi i stan idag, eller som våran lilla by kan man ju alltid säga he he.. Den består av cirka 3 affärer, loppmarknader samt våran älskade KORVKIOSK!
När vi anlände så kändes det verkligen speciellt! Som att komma till en helt ny värld! Det var underbart, och massor med folk så klart, det var nog närmare sagt 30 personer!!! kan du tänka dig?
Vi började vid loppmarknadena, eller som kan man kalla det ''loppis''. Vi båda hittade vad vi sökte, alltså ett varsitt par strumpor och trosor, bara 3 kr styck :) så det kan man ju kalla va ett riktigt ''fynd'' om man så kan säga eller?
sedan hitta vi någon konstig affär som kallades Gina Tricol, eller  något liknande.. Kläderna där var verkligen inte våran stil.. Det var hmm.. va ska vi säga.. så .. udda kläder på något konstigt sätt så där.. Det var massa människor där inne men vi förstår inte varför.. Det var så mycket färger och korta saker(prylar) där inne. Vi blev minst sagt förvirrade!!
Sedan hittade vi våran affär. En affär fylld med hängselbrallor och liknande! vi båda köpte ett varsitt par hängsel jeans, och vi handlade för närmare 100 kronor!! Det är galet.. Vi har världens snällaste föräldrar, ni e säkert avundsjuka.. HA HA HA..
Sedan begav vi oss så klart till våran älskade Korvkiosk, med stort K!! Jeah. Vi åt 4 korvar var, och sedan tackade vi korvmannen för maten och gick till traktorn som stog på parkeringen, he he.. ja vet det är tufft att ha traktor på shoppingrundor. hi hi hi .. kolla va vi lärde os idag : :P , det ska tydligen föreställa en gubbe som är sur .. hmm.. varför?
Våra föräldrar startade och skjutsade oss till vattenpölen ( vår sjö) där vi badade i ca 10 minuter. Sedan när vi blivit tillräckligt leriga begav vi oss hemåt, och torkade av oss med våra kläder, sen var det bara '' hopp i säng!!'' som mamma brukar säga :), för våra föräldrar säger att vi måste sova middag varje dag. Det är skönt.
Men nu är det dags att mjölka korna. Det är kul tycker vi! Det är de brösten vi kommer nära.. hehe eller våra egna också så klart!!!
Ha de gött!! (inte rumpa alltså) gnägg & nöff, hoppas alla får en underbar natt!!!!!!!! LOVE PRINCESS!!!!!! SLUSSAN<3BRUNTE 4-EVuR!!!!!!!!
// Berit och Ingrid (the two biffsss in the world)

P.S Vi har en egen traktor!! vi lägger ut en bild på den och en bild på våra pappor som står vid deras traktor!! Kramizz


Wi in acktion!!
(
våra mödrar vill icke att vi lägger ut bilder på våra ansikten)


Klas-Åke(
ingrids far) och Carl-Björn(berits far)!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0